The Hummingbird Project (2018)

Wallstreet-geeks Vincent en Anton hebben een lucratief plan om rijk te worden; de neven willen een glasvezelkabel in een rechte lijn trekken van Kansas naar New Jersey. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie en de miljoenen binnen zullen stromen. De druk om te slagen is groot en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva.

recensies The Hummingbird Project

De Volkskrant De Filmkrant
The Hummingbird Project poster van The Hummingbird Project

beoordelingen The Hummingbird Project

2GAT

IMDb 6.210

cast & crew The Hummingbird Project

regisseur

Kim Nguyen

acteurs

Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård en Salma Hayek

distributeur

Independent Films

details The Hummingbird Project

in première op

21-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

111 minuten

Pathé Haarlem

Pathé Haarlem

vandaag do 14:00
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di 14:00
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film The Hummingbird Project.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Hummingbird Project getoond.

De je film The Hummingbird Project wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Ede, Tilburg, Leeuwarden en Zwolle

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Hummingbird Project draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Hummingbird Project staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Hummingbird Project!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hummingbird Project, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Hummingbird Project verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Hummingbird Project

De film The Hummingbird Project in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Haarlem, Ede, Tilburg, Leeuwarden en Zwolle.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hummingbird Project, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.