Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Dark and the Wicked (2020)

Op een afgelegen boerderij, ergens diep in Amerika, ligt een oude man op sterven. Gekluisterd aan zijn bed, vechtend voor zijn laatste adem, zorgt hij voor groot verdriet bij zijn vrouw die eraan onderdoor lijkt te gaan. Wanneer hun volwassen kinderen, Louise en Michael, terug naar huis komen om afscheid te nemen van vader merken ze dat hun moeder door meer dan verdriet alleen overmand wordt. Er hangt een grauwe sluier over het ouderlijk huis, een duisternis die voor angstaanjagende momenten zorgt.

details

6GATIMDb 6.010 95 minuten

recensies The Dark and the Wicked

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Dark and the Wicked online

Pathe Thuis
The Dark and the Wicked poster van The Dark and the Wicked cast & crew

kijkwijzer The Dark and the Wicked

6GAT

IMDb The Dark and the Wicked

IMDb 6.010

cast & crew The Dark and the Wicked

regisseur

Bryan Bertino

acteurs

Marin Ireland, Michael Abbott Jr. en Xander Berkeley

distributeur

Gusto Entertainment

details The Dark and the Wicked

in première op

03-12-2020

genres

horror en thriller

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor The Dark and the Wicked geen voorstellingen in Groningen

The Dark and the Wicked draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Dark and the Wicked.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Dark and the Wicked. Hier zie je waar en wanneer The Dark and the Wicked in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Dark and the Wicked uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Dark and the Wicked wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Dark and the Wicked draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Dark and the Wicked wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Dark and the Wicked draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Dark and the Wicked staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Dark and the Wicked wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Dark and the Wicked!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Dark and the Wicked, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Dark and the Wicked kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Dark and the Wicked verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Dark and the Wicked. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Dark and the Wicked wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Dark and the Wicked en de regisseur van de film The Dark and the Wicked worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.