The Autobiography of a Princess (1975)

Een gescheiden Indiase prinses woont in ballingschap in Londen. Ze nodigt de ex-leraar van haar vader, Cyril Sahib, uit voor een jaarlijks theekransje, om herinneringen op te halen aan een ​​gelukkiger verleden tijdens het kijken van oude filmbeelden van India. De prinses is selectief met haar herinneringen: ze ziet haar vroegere leven in India, gedomineerd door haar machtige vader de maharaja, door een waas van nostalgie. Cyril Sahib heeft echter een andere kijk op hun gedeelde verleden en haar vader.

details

IMDb 5.810 58 minuten
The Autobiography of a Princess poster van The Autobiography of a Princess cast & crew

IMDb The Autobiography of a Princess

IMDb 5.810

cast & crew The Autobiography of a Princess

regisseur

James Ivory

acteurs

James Mason, Madhur Jaffrey, Keith Varnier, Diane Fletcher, Timothy Bateson, Johnny Stuart en Nazrul Rahman

details The Autobiography of a Princess

jaar

1975

speelduur

58 minuten

The Autobiography of a Princess draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Autobiography of a Princess.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Autobiography of a Princess. Hier zie je waar en wanneer The Autobiography of a Princess in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Autobiography of a Princess uit 1975 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Autobiography of a Princess wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Autobiography of a Princess draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Autobiography of a Princess wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Autobiography of a Princess draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Autobiography of a Princess staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Autobiography of a Princess wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Autobiography of a Princess!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Autobiography of a Princess, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Autobiography of a Princess kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Autobiography of a Princess verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Autobiography of a Princess. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Autobiography of a Princess wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Autobiography of a Princess en de regisseur van de film The Autobiography of a Princess worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.