Star Wars: The Last Jedi (2017)

Rey gaat verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker. Ze gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To, die ondertussen moet afrekenen met een geloofscrisis. Het verzet en de First Order vechten hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

recensies Star Wars: The Last Jedi

De Volkskrant Het Parool De Groene Amsterdammer
Star Wars: The Last Jedi poster van Star Wars: The Last Jedi

beoordelingen Star Wars: The Last Jedi

3GA

IMDb 7.210

cast & crew Star Wars: The Last Jedi

regisseur

Rian Johnson

acteurs

Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Daisy Ridley, John Boyega, Kelly Marie Tran, Oscar Isaac, Andy Serkis, Anthony Daniels, Domhnall Gleeson, Laura Dern en Benicio Del Toro

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Star Wars: The Last Jedi

in première op

13-12-2017

genres

actie en avontuur

jaar

2017

speelduur

150 minuten

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn 3D

vandaag zo ...
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do 16:45
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film Star Wars: The Last Jedi.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Star Wars: The Last Jedi getoond.

De je film Star Wars: The Last Jedi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Ede, Haarlem, Utrecht, Tilburg, Leeuwarden, Zwolle, Maastricht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Star Wars: The Last Jedi draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Star Wars: The Last Jedi staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Star Wars: The Last Jedi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Star Wars: The Last Jedi, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Star Wars: The Last Jedi verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Star Wars: The Last Jedi

De film Star Wars: The Last Jedi in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Ede, Haarlem, Utrecht, Tilburg, Leeuwarden, Zwolle, Maastricht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Star Wars: The Last Jedi, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.