Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Spontaneous (2020)

Mara zit op de middelbare school en haar wereld komt op z'n kop te staan wanneer sommige scholieren plotseling exploderen. En wie is de volgende die explodeert?

details

IMDb 6.510 101 minuten

recensies Spontaneous

De Volkskrant

kijk Spontaneous online

Pathe Thuis
Spontaneous poster van Spontaneous cast & crew

IMDb Spontaneous

IMDb 6.510

cast & crew Spontaneous

regisseur

Brian Duffield

acteurs

Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, Hayley Law, Piper Perabo, Rob Huebel, Chris Shields, Marlowe Percival, Laine MacNeil, Clive Holloway, Doralynn Mui, Kaitlyn Bernard, Jared Ager-Foster, Mellany Barros, Chelah Horsdal, Luvia Petersen, Jarrett Carlington, Peter Bundic, Bzhaun Rhoden, Braeden Shrimpton, Eva Day, Darcey Johnson, Dolores Drake, Francisco Trujillo, Laura Di Cicco, Michael Brian, Ash Lee, Cameron Dent, Payton Lepinski, Melody Nosipho Niemann, Glen Pinchin, Jason Tremblay, Milo Shandel, Danielle Kremeniuk, Sophia Daly, Paul Moniz de Sa, Kayt Roth, Jason Sakaki, Jeremy Arnold, Brahm Taylor, Amanda Gray en Junnicia Lagoutin

details Spontaneous

in première op

08-04-2021

jaar

2020

speelduur

101 minuten

Spontaneous draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Spontaneous.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Spontaneous. Hier zie je waar en wanneer Spontaneous in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Spontaneous uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Spontaneous wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Spontaneous draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Spontaneous wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Spontaneous draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Spontaneous staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Spontaneous wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Spontaneous!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Spontaneous, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Spontaneous kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Spontaneous verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Spontaneous. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Spontaneous wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Spontaneous en de regisseur van de film Spontaneous worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.