Solan & Ludwig gaan naar de maan (2019)

In de internationale wedloop naar de maan wordt de Noorse missie geleid door de briljante uitvinder Reodor uit het dorp Flaklypa. Wat zou er met Nolan de Ekster als de dappere astronaut mis kunnen gaan? Best een beetje, eigenlijk - tijdens de gedurfde missie worden geheime passagiers ontdekt, verborgen agenda's onthuld en niets lijkt te werken zoals gepland.

Solan & Ludwig gaan naar de maan poster van Solan & Ludwig gaan naar de maan

beoordelingen Solan & Ludwig gaan naar de maan

1

IMDb 6.710

cast & crew Solan & Ludwig gaan naar de maan

regisseur

Rasmus A. Sivertsen

stemmen

Dennis Willekens, Hero Muller, Mitchell van den Dungen Bille, Rutger le Poole, Frédérique Sluyterman van Loo, Lucas Dietens en Frank Hoelen

distributeur

Just Film Distribution

details Solan & Ludwig gaan naar de maan

in première op

09-10-2019

genres

kinderfilm en familiefilm

jaar

2019

speelduur

80 minuten

Filmhuis Alkmaar

Filmhuis Alkmaar

vandaag di ...
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 11:00
maandag ma ...
Dit is de biosagenda van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan getoond.

De je film Solan & Ludwig gaan naar de maan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Maastricht, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Amsterdam, Eindhoven, Bussum, Amersfoort, Hilversum, Rotterdam, Deventer, Haarlem en Alkmaar

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Solan & Ludwig gaan naar de maan draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Solan & Ludwig gaan naar de maan, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Solan & Ludwig gaan naar de maan

De film Solan & Ludwig gaan naar de maan in de volgende steden in de bioscoop te zien: Maastricht, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Amsterdam, Eindhoven, Bussum, Amersfoort, Hilversum, Rotterdam, Deventer, Haarlem en Alkmaar.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Solan & Ludwig gaan naar de maan, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.