Slalom (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Slalom.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Slalom. Hier zie je waar en wanneer Slalom in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Slalom uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Slalom wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Slalom draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Slalom wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Slalom draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Slalom staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Slalom wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Slalom!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Slalom, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Slalom kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Slalom verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Slalom. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Slalom wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Slalom en de regisseur van de film Slalom worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.