Shazam! (2019)

De veertienjarige Billy kan met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana.

recensies Shazam!

De Volkskrant
Shazam! poster van Shazam!

beoordelingen Shazam!

3GAT

IMDb 7.610

cast & crew Shazam!

regisseur

David F. Sandberg

acteurs

Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Mark Strong, Faithe Herman, Marta Milans, Grace Fulton, Ross Butler, Djimon Hounsou, Ian Chen, Jovan Armand en Cooper Andrews

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Shazam!

in première op

04-04-2019

genres

actie en avontuur

jaar

2019

speelduur

132 minuten

Dit is de biosagenda van de film Shazam!.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Shazam! getoond.

De je film Shazam! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Breda, Haarlem, Enschede, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Tilburg, Dordrecht, Almere, Delft, Hoofddorp, Den Helder, Maastricht, Zoetermeer, Zaandam, Nijmegen, Schagen, Beverwijk, Hengelo, Ede, Eindhoven, Oss, Helmond, Houten, Hoogeveen, Uden, Veldhoven, Emmen, Woudrichem, Almelo, Kampen, Assen, Panningen, Stadskanaal, Tiel, Wijchen, Zevenaar, Malden, Hoogezand-Sappemeer en Gouda

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Shazam! draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Shazam! staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Shazam!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shazam!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Shazam! verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Shazam!

De film Shazam! in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Breda, Haarlem, Enschede, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Tilburg, Dordrecht, Almere, Delft, Hoofddorp, Den Helder, Maastricht, Zoetermeer, Zaandam, Nijmegen, Schagen, Beverwijk, Hengelo, Ede, Eindhoven, Oss, Helmond, Houten, Hoogeveen, Uden, Veldhoven, Emmen, Woudrichem, Almelo, Kampen, Assen, Panningen, Stadskanaal, Tiel, Wijchen, Zevenaar, Malden, Hoogezand-Sappemeer en Gouda.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shazam!, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.