Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (2019)

Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

recensies Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

De Volkskrant Trouw
Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap poster van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

beoordelingen Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

1

IMDb 7.110

cast & crew Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

regisseurs

Richard Phelan en Will Becher

acteurs

Justin Fletcher, Joe Sugg, John Sparkes, Kate Harbour, David Holt en Chris Morrell

scenario

producent

Paul Kweley

distributeur

WW Entertainment

details Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

in première op

09-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

87 minuten

De Nieuwe Kolk

De Nieuwe Kolk

vandaag di ...
morgen wo 15:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za 13:15
zondag zo 10:45
13:15
maandag ma 10:45
13:15
Dit is de biosagenda van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap getoond.

De je film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Groningen, Den Haag, Maastricht, Arnhem, Enschede, Zoetermeer, Eindhoven, Amersfoort, Kerkrade, Hilversum, Emmen, Dordrecht, Haarlem, Woudrichem, Delft, Oss, Hoogeveen, Helmond, Apeldoorn, Almere, Ede, Alkmaar, Tilburg, Doetinchem, Gouda, Deventer, Hoofddorp, Veldhoven, Leeuwarden, Hoogezand-Sappemeer, Beverwijk, Uden, Vlaardingen, Den Helder, Schagen, Hoorn, Voorschoten, Malden, Zwolle, Panningen, Heerhugowaard, Heerlen, Beuningen, Purmerend, Zaandam, Wijchen, Assen, Huizen, Houten, Wageningen, Zandvoort, Klazienaveen, Tiel, Stadskanaal, Lisse en Castricum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

De film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Groningen, Den Haag, Maastricht, Arnhem, Enschede, Zoetermeer, Eindhoven, Amersfoort, Kerkrade, Hilversum, Emmen, Dordrecht, Haarlem, Woudrichem, Delft, Oss, Hoogeveen, Helmond, Apeldoorn, Almere, Ede, Alkmaar, Tilburg, Doetinchem, Gouda, Deventer, Hoofddorp, Veldhoven, Leeuwarden, Hoogezand-Sappemeer, Beverwijk, Uden, Vlaardingen, Den Helder, Schagen, Hoorn, Voorschoten, Malden, Zwolle, Panningen, Heerhugowaard, Heerlen, Beuningen, Purmerend, Zaandam, Wijchen, Assen, Huizen, Houten, Wageningen, Zandvoort, Klazienaveen, Tiel, Stadskanaal, Lisse en Castricum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.