Relic (2020)

Wanneer de bejaarde weduwe Edna vermist raakt, reizen haar dochter Kay en kleindochter Sam naar het afgelegen familiehuis om haar te zoeken. Maar als Edna plotseling weer opduikt ontdekt Kay dat een mysterieuze entiteit niet alleen het huis teistert maar ook hun (groot)moeder.

details

6GATIMDb 5.910 90 minuten

recensies Relic

NRC
Relic poster van Relic cast & crew

kijkwijzer Relic

6GAT

IMDb Relic

IMDb 5.910

cast & crew Relic

regisseur

Natalie Erika James

acteurs

Emily Mortimer, Robyn Nevin en Bella Heathcote

distributeur

Dutch FilmWorks

details Relic

in première op

20-08-2020

genres

thriller en horror

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Relic geen voorstellingen in Zwolle

Relic draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Relic.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Relic. Hier zie je waar en wanneer Relic in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Relic uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Relic wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Relic draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Relic wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Relic draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Relic staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Relic wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Relic!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Relic, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Relic kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Relic verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Relic. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Relic wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Relic en de regisseur van de film Relic worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.