Re Loca (2018)

Veertiger Pilar is op een dood spoor beland en dat leidt tot een paniekaanval. Een genezer kent de oorzaak en de remedie: ze heeft haar gevoelens te veel opgekropt, terwijl ze die juist moet uiten. En dat doet ze voortaan zonder ook enige reserve.

Re Loca poster van Re Loca

beoordelingen Re Loca

IMDb 6.210

cast & crew Re Loca

regisseur

Martino Zaidelis

acteurs

Natalia Oreiro, Fernán Mirás, Diego Torres, Gimena Accardi, Pilar Gamboa, Hugo Arana, Mago Radagast, Malena Sánchez, Valeria Lois, Diego Peretti, Walter Cornás, Martín Garabal, Santiago Korovsky, Lucas Pose, José Mehrez, Suyai Chiodi, Santiago Rovito, Jonathan Nugne, Darío Guersenzvaig, Macarena del Corro, Beatriz Rajland, Emiliano Salamanca, Leandro Bela, Ale Dambrosio, Pedro Risi en Martino Zaidelis

details Re Loca

jaar

2018

speelduur

94 minuten

Dit is de biosagenda van de film Re Loca.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Re Loca getoond.

De je film Re Loca wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Re Loca draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Re Loca staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Re Loca!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Re Loca, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Re Loca verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Re Loca

De film Re Loca in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Re Loca, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.