Proxima (2019)

De nuchtere Française Sarah is een toegewijd moeder en voedt haar jonge dochter Stella alleen op. Sarah en Stella hebben een nauwe band. Sarah is ook een briljante en gedreven astronaut, die geselecteerd wordt voor een ambitieuze ruimtemissie, samen met de chauvinistische Amerikaan Mike en de vredelievende Rus Anton. Ze bereidt zichzelf en Stella voor op haar langdurige afwezigheid en fysiek in topconditie begint ze aan de zware training in Rusland.

details

2ATIMDb 6.410 107 minuten

recensies Proxima

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Proxima online

Pathe Thuis
Proxima poster van Proxima cast & crew

kijkwijzer Proxima

2AT

IMDb Proxima

IMDb 6.410

cast & crew Proxima

regisseur

Alice Winocour

acteurs

Eva Green, Matt Dillon en Lars Eidinger

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Proxima

in première op

11-06-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor Proxima geen voorstellingen in Soest

Proxima draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Proxima.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Proxima. Hier zie je waar en wanneer Proxima in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Proxima uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Proxima wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Proxima draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Proxima wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Proxima draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Proxima staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Proxima wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Proxima!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Proxima, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Proxima kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Proxima verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Proxima. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Proxima wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Proxima en de regisseur van de film Proxima worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.