Portrait de la jeune fille en feu (2019)

Op een afgelegen eiland bij Bretagne aan het einde van de achttiende eeuw, krijgt kunstenares Marianne de opdracht om het huwelijksportret van Heloïse te schilderen. De eigengereide Heloïse staat niet te springen om het huwelijk, dus maakt Marianne het portret zonder haar medeweten. Tijdens lange wandelingen aan de Franse kust observeert ze haar model uitvoerig. ‘s Nachts werkt Marianne stiekem aan het schilderij. In Heloïses laatste dagen van vrijheid, groeit de aantrekkingskracht tussen de twee vrouwen, totdat uiteindelijk de liefde ontvlamt.

recensies Portrait de la jeune fille en feu

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC De Groene Amsterdammer
Portrait de la jeune fille en feu poster van Portrait de la jeune fille en feu

beoordelingen Portrait de la jeune fille en feu

3S

IMDb 8.310

cast & crew Portrait de la jeune fille en feu

regisseur

Céline Sciamma

acteurs

Adèle Haenel, Valeria Golino, Noémie Merlant en Luàna Bajrami

distributeur

Cinéart Nederland

details Portrait de la jeune fille en feu

in première op

17-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

119 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo 11:00
18:30
morgen do ...
vrijdag vr 17:00
zaterdag za 17:00
zondag zo 17:00
maandag ma 17:00
dinsdag di 17:00
Dit is de biosagenda van de film Portrait de la jeune fille en feu.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Portrait de la jeune fille en feu getoond.

De je film Portrait de la jeune fille en feu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Arnhem, Den Bosch, Leeuwarden, Maastricht en Enschede

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Portrait de la jeune fille en feu draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Portrait de la jeune fille en feu staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Portrait de la jeune fille en feu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Portrait de la jeune fille en feu, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Portrait de la jeune fille en feu verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Portrait de la jeune fille en feu

De film Portrait de la jeune fille en feu in de volgende steden in de bioscoop te zien: Nijmegen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Arnhem, Den Bosch, Leeuwarden, Maastricht en Enschede.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Portrait de la jeune fille en feu, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.