Pahuna (2018)

Pranay, Amrita en hun kleine broertje moeten van hun moeder het dorpje waarin ze wonen verlaten. Hun dorp, dat op de grens van Nepal en India ligt, wordt namelijk aangevallen door soldaten. Terwijl hun moeder achterblijft om op zoek te gaan naar haar man, vertrekken de kinderen samen met hun buren. Ze verstoppen zich in een kerk en horen dat de priester kinderen eet. Pranay en Amrita zijn bang dat hun broertje niet veilig is en slaan opnieuw op de vlucht.

Pahuna poster van Pahuna

beoordelingen Pahuna

IMDb 7.610

cast & crew Pahuna

regisseur

Paakhi A. Tyrewala

acteurs

Mahendra Bajgai, Manju Chhetri, Amir Gurung, Binita Gurung, Evan Gurung, Ishika Gurung, Anmoul Limboo, Anmol Limbu, Uttam Pradhan, Saran Rai, Sujay Rai, Sujoy Rai, Tikkum Sharma, Abhishek Sherpa en Rupa Tamang

details Pahuna

jaar

2018

speelduur

88 minuten

Dit is de biosagenda van de film Pahuna.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Pahuna getoond.

De je film Pahuna wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Pahuna draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Pahuna staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Pahuna!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pahuna, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Pahuna verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Pahuna

De film Pahuna in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pahuna, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.