Onward (OV) (2019)

In een fantasiewereld liet een elvenvader een tovenaarsstaf achter voor zijn twee tienerzonen voordat hij overleed. De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elvenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. De jongens beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

details

2AGIMDb 7.410 103 minuten

recensies Onward (OV)

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Onward (OV) online

Pathe Thuis
Onward (OV) poster van Onward (OV) cast & crew

kijkwijzer Onward (OV)

2AG

IMDb Onward (OV)

IMDb 7.410

cast & crew Onward (OV)

regisseur

Dan Scanlon

stemmen

Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer en Julia Louis-Dreyfus

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Onward (OV)

in première op

04-03-2020

genres

animatie en komedie

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Onward (OV) geen voorstellingen in Den Haag

Onward (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Onward (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Onward (OV). Hier zie je waar en wanneer Onward (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Onward (OV) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Onward (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Onward (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Onward (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Onward (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Onward (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Onward (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Onward (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Onward (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Onward (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Onward (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Onward (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Onward (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Onward (OV) en de regisseur van de film Onward (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.