Old (2021)

Trailer van Oldhttps://img.youtube.com/vi/stshCYrU-wM/0.jpg2021-09-22T15:34:59+02:00Trailer van Old

Een gezin ontdekt tijdens hun tropische vakantie dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen.

details Old

6GATIMDb 5.81031619 109 minuten
Old poster van Old cast & crew

kijkwijzer Old

6GAT

IMDb Old

IMDb 5.81031619

cast & crew Old

regisseur

M. Night Shyamalan

acteurs

Vicky Krieps, Gael García Bernal, Rufus Sewell, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Kathleen Chalfant, Abbey Lee, Aaron Pierre, Nolan River, Alexa Swinton, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Kylie Begley, Emun Elliott, Embeth Davidtz en Thomasin McKenzie

distributeur

Universal Pictures International

details Old

in première op

22-07-2021

genre

thriller

jaar

2021

speelduur

109 minuten

Deze week zijn er voor Old geen voorstellingen in Hilversum

Old draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Old.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Old. Hier zie je waar en wanneer Old in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Old uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Old wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Old draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Old wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Old draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Old staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Old wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Old!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Old, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Old kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Old verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Old. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Old wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Old en de regisseur van de film Old worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.