‘Nu verandert er langzaam iets’ (2018)

Documentaire over verschillende vormen van zelfontplooiing en cursussen voor innerlijke groei en prestatieverbetering. Zonder hoofdpersonen, interviews of voice-overs observeert de film onder meer therapiesessies met dieren, een les in geluk voor basisschoolkinderen, een training ‘omgaan met spanning en agressie’ bij een gemeentelijke ordehandhaving en een vlogger die haar gestreste volgers probeert te kalmeren met zachte, ontspannende geluiden.

recensies ‘Nu verandert er langzaam iets’

De Filmkrant De Volkskrant
‘Nu verandert er langzaam iets’ poster van ‘Nu verandert er langzaam iets’

beoordelingen ‘Nu verandert er langzaam iets’

1

IMDb 6.710

cast & crew ‘Nu verandert er langzaam iets’

regisseur

Mint Film Office

distributeur

Cinema Delicatessen

details ‘Nu verandert er langzaam iets’

in première op

21-03-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

106 minuten

KINO

KINO

vandaag do 14:50
morgen vr 14:50
19:05
zaterdag za ...
zondag zo 14:50
maandag ma 14:50
dinsdag di 14:50
19:05
woensdag wo ...
LantarenVenster

LantarenVenster

vandaag do 16:45
19:00
morgen vr 16:45
zaterdag za 16:45
19:00
zondag zo 14:15
maandag ma 16:45
19:00
dinsdag di 16:45
19:00
woensdag wo 16:45
19:00
Dit is de biosagenda van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’ getoond.

De je film ‘Nu verandert er langzaam iets’ wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Arnhem, Haarlem, Hilversum, Bussum, Den Haag, Zaandam, Den Bosch, Alkmaar, Amersfoort, Zwolle, Hoorn en Groningen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film ‘Nu verandert er langzaam iets’ draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’ staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film ‘Nu verandert er langzaam iets’, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’ verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film ‘Nu verandert er langzaam iets’

De film ‘Nu verandert er langzaam iets’ in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Arnhem, Haarlem, Hilversum, Bussum, Den Haag, Zaandam, Den Bosch, Alkmaar, Amersfoort, Zwolle, Hoorn en Groningen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film ‘Nu verandert er langzaam iets’, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.