Nous finirons ensemble (2019)

De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar Zuid-Frankrijk. De vrienden hebben zich gedurende zeven jaar na de gebeurtenissen uit Les Petits Mouchoirs van elkaar afgezonderd. Niemand is zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden.

recensies Nous finirons ensemble

De Filmkrant De Filmkrant
Nous finirons ensemble poster van Nous finirons ensemble

beoordelingen Nous finirons ensemble

3AHT

IMDb 6.710

cast & crew Nous finirons ensemble

regisseur

Guillaume Canet

acteurs

François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, José Garcia en Benoît Magimel

distributeur

Cinéart Nederland

details Nous finirons ensemble

in première op

06-06-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

135 minuten

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag ma 20:00
morgen di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
Dit is de biosagenda van de film Nous finirons ensemble.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Nous finirons ensemble getoond.

De je film Nous finirons ensemble wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Maastricht, Delft, Zaandam, Amersfoort, Utrecht, Den Bosch, Leeuwarden, Gouda, Amsterdam, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Zwolle, Groningen en Helmond

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Nous finirons ensemble draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Nous finirons ensemble staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Nous finirons ensemble!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nous finirons ensemble, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Nous finirons ensemble verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Nous finirons ensemble

De film Nous finirons ensemble in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Maastricht, Delft, Zaandam, Amersfoort, Utrecht, Den Bosch, Leeuwarden, Gouda, Amsterdam, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Zwolle, Groningen en Helmond.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nous finirons ensemble, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.