Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

News of the World (2020)

Vijf jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog reist Captain Jefferson Kyle Kidd, een veteraan van drie oorlogen, van dorp naar dorp om het nieuws te delen over presidenten, koninginnen, vetes, catastrofes en avonturen van over de hele wereld. Op de vlaktes van Texas kruist zijn pad dat van Johanna, een tienjarig meisje dat zes jaar eerder door de Kiowa-stam ontvoerd werd en is opgevoed als een van hen. Kidd neemt de taak op zich om de schuchtere, wereldvreemde en achterdochtige Johanna te brengen naar de personen bij wie ze volgens de wet thuishoort: haar tante en oom.

details

IMDb 6.810 118 minuten

recensies News of the World

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk News of the World online

Netflix
News of the World poster van News of the World cast & crew

IMDb News of the World

IMDb 6.810

cast & crew News of the World

regisseur

Paul Greengrass

acteurs

Tom Hanks, Helena Zengel en Michael Angelo Covino

distributeur

Universal Pictures International

details News of the World

in première op

11-02-2021

genres

avontuur en drama

jaar

2020

speelduur

118 minuten

News of the World draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film News of the World.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film News of the World. Hier zie je waar en wanneer News of the World in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film News of the World uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen News of the World wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film News of the World draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film News of the World wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film News of the World draait in deze bioscopen:

De recensies van de film News of the World staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film News of the World wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film News of the World!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film News of the World, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film News of the World kopen/reserveren.

De filmtijden van de film News of the World verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film News of the World. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film News of the World wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film News of the World en de regisseur van de film News of the World worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.