Miles Davis: Birth of the Cool (2019)

Documentaire over jazzcomponist, trompettist en multi-instrumentalist Miles Davis (1926-1991). Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikanten van de twintigste eeuw. Deze documentaire schetst een beeld van de man achter de muziek. Aan de hand van archieffoto's, home-video's en interviews met collega-muzikanten wordt onderzocht waarom Miles Davis ook vandaag de dag nog steeds relevant is.

recensies Miles Davis: Birth of the Cool

De Filmkrant De Volkskrant
Miles Davis: Birth of the Cool poster van Miles Davis: Birth of the Cool

beoordelingen Miles Davis: Birth of the Cool

9A

IMDb 7.310

cast & crew Miles Davis: Birth of the Cool

regisseur

Stanly Nelson

acteur

Miles Davis

distributeur

Piece of Magic

details Miles Davis: Birth of the Cool

in première op

12-09-2019

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

115 minuten

Filmhuis O42

Filmhuis O42

vandaag di ...
morgen wo 13:45
donderdag do 12:00
vrijdag vr ...
zaterdag za 20:30
zondag zo ...
maandag ma ...
LUX

LUX

vandaag di ...
morgen wo 21:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
Dit is de biosagenda van de film Miles Davis: Birth of the Cool.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Miles Davis: Birth of the Cool getoond.

De je film Miles Davis: Birth of the Cool wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Amstelveen, Den Bosch, Gouda, Groningen, Castricum, Utrecht, Arnhem, Maastricht en Hilversum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Miles Davis: Birth of the Cool draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Miles Davis: Birth of the Cool staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Miles Davis: Birth of the Cool!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Miles Davis: Birth of the Cool, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Miles Davis: Birth of the Cool verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Miles Davis: Birth of the Cool

De film Miles Davis: Birth of the Cool in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Amstelveen, Den Bosch, Gouda, Groningen, Castricum, Utrecht, Arnhem, Maastricht en Hilversum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Miles Davis: Birth of the Cool, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.