Miel-Emile (2018)

Miel is de zoon van een kinderrijke familie uit Vlaanderen, die na de Tweede Wereldoorlog vertrekt naar de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk, om daar het paradijs te omarmen. De dictatoriale, gelovige vader heeft daar een berg gekocht. Via ‘monologues intérieurs’ van Miel, de nu bijna tachtigjarige zoon, vernemen we de ver strekkende gevolgen van dat avontuur en krijgen tegelijkertijd een inkijk in zijn complexe privé leven van nu.

recensies Miel-Emile

De Filmkrant De Volkskrant
Miel-Emile poster van Miel-Emile

beoordelingen Miel-Emile

4

IMDb

cast & crew Miel-Emile

regisseur

Peter van Houten

acteurs

Emile Raaijmakers en Rilke Raaijmakers

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Miel-Emile

in première op

18-04-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

145 minuten

Dit is de biosagenda van de film Miel-Emile.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Miel-Emile getoond.

De je film Miel-Emile wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Deventer, Breda, Den Bosch, Bussum, Gouda, Arnhem, Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Nijmegen, Groningen en Den Haag

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Miel-Emile draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Miel-Emile staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Miel-Emile!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Miel-Emile, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Miel-Emile verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Miel-Emile

De film Miel-Emile in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Deventer, Breda, Den Bosch, Bussum, Gouda, Arnhem, Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Nijmegen, Groningen en Den Haag.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Miel-Emile, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.