Michael Clayton (2007)

Michael Clayton is een gehaaide advocaat die werkzaam is bij één van de grootste kantoren van New York. Zijn firma houdt zich bezig met de verdediging van megaconcern U/North, dat in de clinch ligt met kleine boeren die een schadeclaim tegen het bedrijf hebben ingediend. Zo goed als Clayton is in zijn werk, zo'n puinhoop is het in zijn privé-leven. Hij is gescheiden, heeft een ingewikkelde relatie met zijn zoontje, is een verwoed pokeraar en heeft problemen met zijn verslaafde broer.

details

IMDb 7.210 119 minuten
Michael Clayton poster van Michael Clayton cast & crew

IMDb Michael Clayton

IMDb 7.210

cast & crew Michael Clayton

regisseur

Tony Gilroy

acteurs

Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack, Danielle Skraastad, Tilda Swinton, George Clooney, Wai Chan, Alberto Vazquez, Brian Koppelman, Tom McCarthy, Denis O'Hare, Julie White, Austin Williams, Jennifer Van Dyck, Frank Wood, Richard Hecht, Bill Raymond, Jonathan Walker, Sharon Washington, Cynthia Mace, Michael Countryman, Ken Howard, Amy Hargreaves, Susan Pellegrino, Rachel Black, Matthew Detmer, John Douglas Thompson, Merritt Wever, Brian Poteat, Christopher Mann, Edward Furs, Katherine Waterston, John Gerard Franklin, Remy Auberjonois, Pun Bandhu, Jason Strong, Robert Prescott, Paul Oquist, Terry Serpico, Heidi Armbruster, Pamela Gray, Andrew Hunter Sherman, Kevin Hagan, Julia Gibson, Sean Cullen, Susan Egbert, David Lansbury, David Zayas, Douglas McGrath, Gregory Dann, Cathy Diane Tomlin, Sam Gilroy, Maggie Siff, Sarah Nichols, Susan McBrien, Jordan Lage, Neal Huff, Paul Juhn, Patrick Askin, Angelo Bonsignore, Kevin Cannon, Pat Chambers, Clem Cheung, Tony Gilroy, Emelie Jeffries, Richard Kelly, Owen Lund, Josh Mowery, Kimmy Suzuki, Robert Torres, Steven Weisz en Kenneth G. Yong

details Michael Clayton

jaar

2007

speelduur

119 minuten

Michael Clayton draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Michael Clayton.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Michael Clayton. Hier zie je waar en wanneer Michael Clayton in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Michael Clayton uit 2007 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Michael Clayton wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Michael Clayton draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Michael Clayton wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Michael Clayton draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Michael Clayton staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Michael Clayton wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Michael Clayton!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Michael Clayton, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Michael Clayton kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Michael Clayton verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Michael Clayton. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Michael Clayton wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Michael Clayton en de regisseur van de film Michael Clayton worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.