Manikarnika: The Queen Of Jhansi (2019)

De film is gebaseerd op het leven van Rani Laxmi Bai van Jhansi en haar oorlog tegen de Britse Oost-Indische Compagnie, tijdens de Indiase opstand in 1857.

Manikarnika: The Queen Of Jhansi poster van Manikarnika: The Queen Of Jhansi

beoordelingen Manikarnika: The Queen Of Jhansi

IMDb 7.310

cast & crew Manikarnika: The Queen Of Jhansi

regisseurs

Radha Krishna Jagarlamudi en Kangana Ranaut

acteurs

Kangana Ranaut, Danny Denzongpa, Ankita Lokhande, Edward Sonnenblick, Jishu Sengupta, Nihar Pandya, R. Bhakti Klein, Atul Kulkarni, Richard Keep, Ram Gopal Bajaj, Daniel O'Kane, Suresh Oberoi, Nalneesh Neel, Prajakta Mali, Vikram Kochhar, Rajiv Kachroo, Manish Wadhwa, Andy von Eich, Amir Abouriche, Mirko Quaini, Scott Knox, Andrew Johnson, Andrew Mottershead en Steffen Kilimann

details Manikarnika: The Queen Of Jhansi

jaar

2019

speelduur

148 minuten

Pathé de Kuip

Pathé de Kuip

vandaag za 19:00
morgen zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
Dit is de biosagenda van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi getoond.

De je film Manikarnika: The Queen Of Jhansi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi

De film Manikarnika: The Queen Of Jhansi in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Manikarnika: The Queen Of Jhansi, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.