Maleficent 2 (2019)

De relatie tussen Maleficent en haar peetdochter Aurora, die geboren is uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog.

recensies Maleficent 2

De Volkskrant NRC
Maleficent 2 poster van Maleficent 2

beoordelingen Maleficent 2

3G

IMDb 7.010

cast & crew Maleficent 2

regisseur

Joachim Rønning

acteurs

Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville en Michelle Pfeiffer

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Maleficent 2

in première op

16-10-2019

genres

fantasie en avontuur

jaar

2019

speelduur

119 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs 2D

vandaag wo 11:20
15:50
19:00
morgen do 15:50
21:50
vrijdag vr 15:50
21:20
zaterdag za 10:00
zondag zo 12:40
21:50
maandag ma 15:50
dinsdag di 15:50
21:50
Dit is de biosagenda van de film Maleficent 2.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Maleficent 2 getoond.

De je film Maleficent 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Arnhem, Groningen, Eindhoven, Leeuwarden, Delft, Amersfoort, Apeldoorn, Beverwijk, Den Helder, Heerhugowaard en Kerkrade

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Maleficent 2 draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Maleficent 2 staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Maleficent 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maleficent 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Maleficent 2 verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Maleficent 2

De film Maleficent 2 in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Arnhem, Groningen, Eindhoven, Leeuwarden, Delft, Amersfoort, Apeldoorn, Beverwijk, Den Helder, Heerhugowaard en Kerkrade.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maleficent 2, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.