Madame Bovary (1991)

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit en een fataal einde is onafwendbaar.

Madame Bovary poster van Madame Bovary

beoordelingen Madame Bovary

IMDb 6.610

cast & crew Madame Bovary

regisseur

Claude Chabrol

acteurs

Isabelle Huppert, Jean-François Balmer, Christophe Malavoy, Jean Yanne, Lucas Belvaux, Christiane Minazzoli, Jean-Louis Maury, Florent Gibassier, Jean-Claude Bouillaud, Sabeline Campo, Yves Verhoeven, Marie Mergey, François Maistre, Thomas Chabrol, Phillippe Abitol, Henry Ambert, Jean-Marie Arnoux, Henri Attal, Gilette Barbier, Dominique Clément, Olga Colin, Claire Dalsace, Catherine Deville, Etienne Draber, Julien Dubois, Pierre-François Dumeniaud, William Clément, Michel Dupuy, Marie Guyot, Jean Joulin, Jean-Jacques Lagarde, Louis-Do de Lencquesaing, René Marjac, Pierre Martot, Bernard Mazzinghi, Mona Muche, Christine Paolini, Claude Pascadel, Christian Paumelle, Valérie Soudant, Tina Sportolaro, André Thorent, Aleksandr Vatkovic, Philippe Verquin, Dominique Zardi, Jacques Dynam, François Périer, Pierre Vielhescaze en Thierry Marcos

details Madame Bovary

jaar

1991

speelduur

142 minuten

EYE

EYE

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di 15:00
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film Madame Bovary.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Madame Bovary getoond.

De je film Madame Bovary wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Madame Bovary draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Madame Bovary staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Madame Bovary!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madame Bovary, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Madame Bovary verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Madame Bovary

De film Madame Bovary in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Madame Bovary, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.