Ma (2019)

Sue Ann woont in een rustig stadje in Ohio als op een dag Maggie, een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann vraagt om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar 'M'. Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie.

recensies Ma

De Volkskrant
Ma poster van Ma

beoordelingen Ma

4GAHT

IMDb 5.910

cast & crew Ma

regisseur

Tate Taylor

acteurs

Octavia Spencer, Corey Fogelmanis, Juliette Lewis, Luke Evans, Diana Silvers, Gianni Paolo, Dante Brown, McKaley Miller en Missi Pyle

scenario

producenten

Jason Blum, Tate Taylor en John Norris

distributeur

Universal Pictures International

details Ma

in première op

30-05-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Vue Alkmaar

Vue Alkmaar

vandaag za 23:00
morgen zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
Dit is de biosagenda van de film Ma.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Ma getoond.

De je film Ma wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Tilburg, Zaandam, Nijmegen, Arnhem, Haarlem, Zwolle, Helmond, Delft, Kerkrade, Leeuwarden, Den Bosch, Ede, Veldhoven, Enschede, Almere, Den Helder, Uden, Houten, Emmen, Beverwijk, Bussum, Apeldoorn, Roermond, Alkmaar, Doetinchem, Heerhugowaard, Hilversum en Sittard

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Ma draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Ma staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Ma!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ma, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Ma verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Ma

De film Ma in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Tilburg, Zaandam, Nijmegen, Arnhem, Haarlem, Zwolle, Helmond, Delft, Kerkrade, Leeuwarden, Den Bosch, Ede, Veldhoven, Enschede, Almere, Den Helder, Uden, Houten, Emmen, Beverwijk, Bussum, Apeldoorn, Roermond, Alkmaar, Doetinchem, Heerhugowaard, Hilversum en Sittard.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ma, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.