Love in a Bottle (2021)

Trailer van Love in a Bottlehttps://img.youtube.com/vi/3MdnA911GMM/0.jpg2021-09-19T01:08:21+02:00Trailer van Love in a Bottle

Lucky en Miles zagen elkaar slechts kort op het vliegveld, toch was het liefde op het eerste gezicht. Allebei met haast onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in zijn huis in Londen en Lucky in Amsterdam. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

details Love in a Bottle

1IMDb 7.31026 80 minuten

recensies Love in a Bottle

De Filmkrant De Volkskrant
Love in a Bottle poster van Love in a Bottle cast & crew

kijkwijzer Love in a Bottle

1

IMDb Love in a Bottle

IMDb 7.31026

cast & crew Love in a Bottle

regisseur

Paula van der Oest

acteurs

Hannah Hoekstra en James Krishna Floyd

distributeur

September Film Distribution

details Love in a Bottle

in première op

24-06-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

80 minuten

Deze week zijn er voor Love in a Bottle geen voorstellingen in Zevenaar

Love in a Bottle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Love in a Bottle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Love in a Bottle. Hier zie je waar en wanneer Love in a Bottle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Love in a Bottle uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Love in a Bottle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Love in a Bottle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Love in a Bottle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Love in a Bottle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Love in a Bottle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Love in a Bottle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Love in a Bottle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Love in a Bottle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Love in a Bottle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Love in a Bottle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Love in a Bottle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Love in a Bottle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Love in a Bottle en de regisseur van de film Love in a Bottle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.