Last Night in Soho (2020)

verwacht op 4 november 2021

Een jonge vrouw betreedt met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres. Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen.

details

IMDb 116 minuten
Last Night in Soho poster van Last Night in Soho cast & crew

IMDb Last Night in Soho

IMDb

cast & crew Last Night in Soho

regisseur

Edgar Wright

acteurs

Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie, Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smuith, Terence Stamp, Diana Rigg, Michael Ajao, Rita Tushingham en Synnove Karlsen

scenario

en

distributeur

Universal Pictures International

details Last Night in Soho

in première op

04-11-2021

genres

drama en thriller

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Last Night in Soho.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Last Night in Soho. Hier zie je waar en wanneer Last Night in Soho in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Last Night in Soho uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Last Night in Soho wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Last Night in Soho draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Last Night in Soho wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Last Night in Soho draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Last Night in Soho staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Last Night in Soho wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Last Night in Soho!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Last Night in Soho, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Last Night in Soho kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Last Night in Soho verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Last Night in Soho. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Last Night in Soho wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Last Night in Soho en de regisseur van de film Last Night in Soho worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.