La Pianiste (2001)

De veertigjarige Kohut, streng en uiterlijk onbewogen, geeft les op het Weens conservatorium. Haar bestaan lijkt net zo strak georganiseerd als een compositie van Bach, maar in werkelijkheid leidt zij een dubbelleven. In porno, voyeurisme en zelfverminking zoekt ze een uitweg voor haar opgekropte lustgevoelens.

recensies La Pianiste

De Filmkrant De Volkskrant
La Pianiste poster van La Pianiste

beoordelingen La Pianiste

IMDb 7.510

cast & crew La Pianiste

regisseur

Michael Haneke

acteurs

Isabelle Huppert, Annie Girardot, Benoît Magimel, Susanne Lothar, Udo Samel, Anna Sigalevitch, Cornelia Köndgen, Thomas Weinhappel, Georg Friedrich, Philipp Heiss, William Mang, Rudolf Melichar, Michael Schottenberg, Gabriele Schuchter, Dieter Berner, Volker Waldegg, Martina Resetarits, Annemarie Schleinzer, Karoline Zeisler, Liliana Nelska, Luz Leskowitz, Viktor Teuflmayr, Viviane Bartsch, Florian Koban, Thomas Auner, Andreas Donat, Gerti Drassl, Klaus Händl, Erika Kollmann-Till, Nina Kripas, Esther Pils, Petra Reichel, Arbesi Sufi, Marcus Zeuner, Hans-Christian Haas, Noam Morgensztern, Lisa Olah en Vitus Wieser

details La Pianiste

jaar

2001

speelduur

131 minuten

Deze week zijn er voor La Pianiste geen voorstellingen in Groningen

Dit is de biosagenda van de film La Pianiste.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film La Pianiste getoond.

De je film La Pianiste wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film La Pianiste draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film La Pianiste staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film La Pianiste!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Pianiste, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film La Pianiste verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film La Pianiste

De film La Pianiste in de volgende steden in de bioscoop te zien: Arnhem.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Pianiste, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.