La estanquera de Vallecas (1987)

Bij een poging tot een overval op een sigarenwinkel, zien de twee overvallers zich genoodzaakt, samen met de eigenaresse en haar nichtje, in de winkel onder te duiken, wanwege de dreigementen van buurtbewoners die buiten staan. Bij de vier groeien gevoelens van onderlinge sympathie.

La estanquera de Vallecas poster van La estanquera de Vallecas

beoordelingen La estanquera de Vallecas

IMDb 6.810

cast & crew La estanquera de Vallecas

regisseur

Eloy de la Iglesia

acteurs

Emma Penella, José Luis Gómez, José Luis Manzano, Maribel Verdú, Fernando Guillén, Jesús Puente, Antonio Gamero, Antonio Iranzo, Pedro Nieva Parola, Tina Sáinz, Chari Moreno, Mabel Ordóñez, Coral Pellicer, Raquel Daina, Elvira Díez, Consuelo Pascual, José Luis Fernández 'Pirri', Tony Valento, Miguel de Grandy, Víctor Melero, Jesús Fernández, Eduardo Sánchez Torell, Jesús Cisneros, Rafael Vallecillo, Agustín Guevara, José Luis Lemos, Ricardo González, José Antonio Díaz, Juan Moreno, Pedro de Frutos, Juana Ginzo, Azucena Hernández, Simón Andreu, Juan Antonio Castro, Ángela González, Fernando Guillén Cuervo, Jesús Nieto, José Antonio Rielo en María Luisa Rubio

details La estanquera de Vallecas

jaar

1987

speelduur

106 minuten

Filmhuis Cavia

Filmhuis Cavia

vandaag do 20:30
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film La estanquera de Vallecas.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film La estanquera de Vallecas getoond.

De je film La estanquera de Vallecas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film La estanquera de Vallecas draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film La estanquera de Vallecas staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film La estanquera de Vallecas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La estanquera de Vallecas, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film La estanquera de Vallecas verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film La estanquera de Vallecas

De film La estanquera de Vallecas in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La estanquera de Vallecas, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.