Klara en de gekke koeien (2018)

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara, dat maar één droom heeft: ze wil later een grote ster worden. Op een dag krijgt Klara een brief van haar vader die ze al jaren niet heeft gezien. Klara besluit hem op te zoeken en ze komt terecht in het echte boerderijleven.

Klara en de gekke koeien poster van Klara en de gekke koeien

beoordelingen Klara en de gekke koeien

2A

IMDb 6.310

cast & crew Klara en de gekke koeien

regisseur

Lise I. Osvoll

stemmen

Daan van Rijssel, Donna Vrijhof, Wiebe-Pier Cnossen, Seb van den Berg, Desi van Doeveren, Enzo Coenen, Peggy Vrijens, Jorien Zeevaart, Nine Meijer, Rutger le Poole en Dennis van Schajik

distributeur

Just Film Distribution

details Klara en de gekke koeien

in première op

14-03-2019

genres

animatie, kinderfilm en familiefilm

jaar

2018

speelduur

66 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs

vandaag do 10:00
morgen vr 09:50
zaterdag za 09:55
12:15
14:00
zondag zo 09:55
12:15
14:00
maandag ma 10:00
dinsdag di 10:00
woensdag wo 10:30
12:20
Pathé Rembrandt Utrecht

Pathé Rembrandt Utrecht

vandaag do 10:45
morgen vr ...
zaterdag za 09:45
zondag zo 09:30
maandag ma 11:20
dinsdag di 10:30
woensdag wo 10:50
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag do 10:15
morgen vr ...
zaterdag za 09:35
zondag zo 09:35
maandag ma 09:30
dinsdag di 11:10
woensdag wo 10:05
Dit is de biosagenda van de film Klara en de gekke koeien.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Klara en de gekke koeien getoond.

De je film Klara en de gekke koeien wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Groningen, Eindhoven, Breda, Amersfoort, Arnhem, Almere, Zaandam, Enschede, Haarlem, Zwolle, Ede, Hilversum, Nijmegen, Dordrecht, Leeuwarden, Vlaardingen, Kerkrade, Maastricht, Deventer, Zoetermeer, Apeldoorn, Gouda, Woudrichem, Hoogeveen, Helmond, Delft, Hoofddorp, Hoorn, Tilburg, Schagen, Alkmaar, Doetinchem, Emmen, Vlissingen, Almelo, Beverwijk, Huizen, Sittard, Hengelo, Den Helder, Zevenaar, Terneuzen, Hoogezand-Sappemeer, Wageningen, Assen, Alphen a/d Rijn, Kampen, Heerhugowaard, Purmerend, Roermond, Stadskanaal, Tiel, Oss, Lelystad, Veldhoven, Uden, Houten, Panningen, Wijchen en Malden

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Klara en de gekke koeien draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Klara en de gekke koeien staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Klara en de gekke koeien!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Klara en de gekke koeien, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Klara en de gekke koeien verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Klara en de gekke koeien

De film Klara en de gekke koeien in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Groningen, Eindhoven, Breda, Amersfoort, Arnhem, Almere, Zaandam, Enschede, Haarlem, Zwolle, Ede, Hilversum, Nijmegen, Dordrecht, Leeuwarden, Vlaardingen, Kerkrade, Maastricht, Deventer, Zoetermeer, Apeldoorn, Gouda, Woudrichem, Hoogeveen, Helmond, Delft, Hoofddorp, Hoorn, Tilburg, Schagen, Alkmaar, Doetinchem, Emmen, Vlissingen, Almelo, Beverwijk, Huizen, Sittard, Hengelo, Den Helder, Zevenaar, Terneuzen, Hoogezand-Sappemeer, Wageningen, Assen, Alphen a/d Rijn, Kampen, Heerhugowaard, Purmerend, Roermond, Stadskanaal, Tiel, Oss, Lelystad, Veldhoven, Uden, Houten, Panningen, Wijchen en Malden.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Klara en de gekke koeien, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.