Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Kajillionaire (2020)

Zwendelaars Theresa en Robert hebben 26 jaar lang hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige en haastig bedachte list overtuigen ze een vreemdeling om mee te doen aan hun volgende klus. Ze hadden niet verwacht dat hierdoor hun hele leven drastisch zou veranderen.

details

1TIMDb 6.510 105 minuten

recensies Kajillionaire

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Kajillionaire online

Pathe Thuis
Kajillionaire poster van Kajillionaire cast & crew

kijkwijzer Kajillionaire

1T

IMDb Kajillionaire

IMDb 6.510

cast & crew Kajillionaire

regisseur

Miranda July

acteurs

Evan Rachel Wood, Debra Winger, Gina Rodriguez en Richard Jenkins

distributeur

Universal Pictures International

details Kajillionaire

in première op

08-10-2020

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Kajillionaire draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kajillionaire.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kajillionaire. Hier zie je waar en wanneer Kajillionaire in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kajillionaire uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kajillionaire wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kajillionaire draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kajillionaire wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kajillionaire draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kajillionaire staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Kajillionaire wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kajillionaire!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kajillionaire, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kajillionaire kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kajillionaire verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kajillionaire. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kajillionaire wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kajillionaire en de regisseur van de film Kajillionaire worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.