Jim Button en de stad van de draken (2019)

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala.

recensies Jim Button en de stad van de draken

De Volkskrant
Jim Button en de stad van de draken poster van Jim Button en de stad van de draken

beoordelingen Jim Button en de stad van de draken

2GA

IMDb

cast & crew Jim Button en de stad van de draken

regisseur

Dennis Gansel

stemmen

Panthero Toney, Marc Boon, Lucas Dietens, Hein van Beem, Frederique Despinosa, Gaby Milder en Maria ten Hoope-Verhoef Lindes

distributeur

Just Film Distribution

details Jim Button en de stad van de draken

in première op

28-08-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen

vandaag do ...
morgen vr 13:00
zaterdag za 13:00
zondag zo 13:00
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 13:00
Pathé Groningen

Pathé Groningen

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za 10:15
zondag zo 10:30
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film Jim Button en de stad van de draken.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Jim Button en de stad van de draken getoond.

De je film Jim Button en de stad van de draken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Groningen, Breda, Kerkrade, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Oostburg, Eindhoven, Enschede, Alkmaar, Amersfoort en Doetinchem

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Jim Button en de stad van de draken draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Jim Button en de stad van de draken staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Jim Button en de stad van de draken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jim Button en de stad van de draken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Jim Button en de stad van de draken verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Jim Button en de stad van de draken

De film Jim Button en de stad van de draken in de volgende steden in de bioscoop te zien: Groningen, Breda, Kerkrade, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Oostburg, Eindhoven, Enschede, Alkmaar, Amersfoort en Doetinchem.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jim Button en de stad van de draken, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.