Jackie Brown (1997)

De stewardess Jackie Brown wordt gepakt tijdens het smokkelen van geld voor haar baas. Ze krijgt een aanbod om met de politie samen te werken om de wapenhandelaar waar ze voor werkt te kunnen pakken. Ze ontmoet Max Cherry, die haar borgsom betaalt. Ze besluiten een plan te smeden waardoor ze de partijen tegen elkaar uit kunnen spelen, en er zelf met een grote som geld vandoor kunnen gaan.

recensies Jackie Brown

De Filmkrant
Jackie Brown poster van Jackie Brown

beoordelingen Jackie Brown

IMDb 7.510

cast & crew Jackie Brown

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Michael Bowen, Chris Tucker, LisaGay Hamilton, Tommy 'Tiny' Lister, Hattie Winston, Sid Haig, Aimee Graham, Ellis Williams, Tangie Ambrose, T'Keyah Crystal Keymáh, Venessia Valentino, Diana Uribe, Renee Kelly, Elizabeth McInerney, Colleen Mayne, Laura Lovelace, Christine Lydon, Julia Ervin, Juliet Long, Michelle Berube-Schneider, Gillian White, Candice Briese, Gary Mann, Jeffrey Deedrick, Roy Nesvold, Herbert Hans Wilmsen, Helmut Berger, Denise Crosby, Tony Curtis, Carolyn De Fonseca, Marisa Mell, Glendon Rich, Mary Ann Schmidt, Quentin Tarantino, Frank von Kuegelgen en D. Danny Warhol

details Jackie Brown

jaar

1997

speelduur

154 minuten

LAB111

LAB111

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma 21:30
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Dit is de biosagenda van de film Jackie Brown.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Jackie Brown getoond.

De je film Jackie Brown wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen en Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Jackie Brown draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Jackie Brown staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Jackie Brown!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jackie Brown, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Jackie Brown verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Jackie Brown

De film Jackie Brown in de volgende steden in de bioscoop te zien: Nijmegen en Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jackie Brown, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.