Is the Man Who Is Tall Happy? (2013)

Documentaire met een serie interviews tussen regisseur Michael Gondry en linguïst, filosoof en activist Noam Chomsky. De gesprekken vinden plaats als handgetekende animaties.

details

IMDb 7.110 88 minuten
Is the Man Who Is Tall Happy? poster van Is the Man Who Is Tall Happy? cast & crew

IMDb Is the Man Who Is Tall Happy?

IMDb 7.110

cast & crew Is the Man Who Is Tall Happy?

regisseur

Michel Gondry

acteurs

Michel Gondry, Noam Chomsky, Richard Feynman, Michèle Oshima en Beverly S. Stohl

details Is the Man Who Is Tall Happy?

jaar

2013

speelduur

88 minuten

Is the Man Who Is Tall Happy? draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Is the Man Who Is Tall Happy?.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Is the Man Who Is Tall Happy?. Hier zie je waar en wanneer Is the Man Who Is Tall Happy? in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Is the Man Who Is Tall Happy? uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Is the Man Who Is Tall Happy? wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Is the Man Who Is Tall Happy? draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Is the Man Who Is Tall Happy? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Is the Man Who Is Tall Happy? draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Is the Man Who Is Tall Happy? staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Is the Man Who Is Tall Happy? wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Is the Man Who Is Tall Happy?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Is the Man Who Is Tall Happy?, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Is the Man Who Is Tall Happy? kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Is the Man Who Is Tall Happy? verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Is the Man Who Is Tall Happy?. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Is the Man Who Is Tall Happy? wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Is the Man Who Is Tall Happy? en de regisseur van de film Is the Man Who Is Tall Happy? worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.