Hoogtijdagen (2020)

verwacht op 19 augustus 2021

De idealistische intenties waarmee vanaf het begin van de Russische revolutie het Kola schiereiland is ontgonnen hebben diepe sporen nagelaten, in het landschap en in de geest van mensen. Deze documentaire vertelt over de hoogtijdagen van de oude, optimistische generaties en hun gefnuikte idealen; vertelt over een gebied dat zwaar te lijden heeft onder de mijnbouwindustrie en over een jonge generatie die vooral weg wil.

details

1IMDb 90 minuten
Hoogtijdagen poster van Hoogtijdagen cast & crew

kijkwijzer Hoogtijdagen

1

IMDb Hoogtijdagen

IMDb

cast & crew Hoogtijdagen

regisseur

Ben van Lieshout

producenten

Digna Sinke en Ben van Lieshout

distributeur

Cinema Delicatessen

details Hoogtijdagen

in première op

19-08-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Hoogtijdagen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hoogtijdagen. Hier zie je waar en wanneer Hoogtijdagen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hoogtijdagen uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hoogtijdagen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hoogtijdagen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hoogtijdagen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hoogtijdagen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hoogtijdagen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Hoogtijdagen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hoogtijdagen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hoogtijdagen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hoogtijdagen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hoogtijdagen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hoogtijdagen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hoogtijdagen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hoogtijdagen en de regisseur van de film Hoogtijdagen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.