Het Wilde Avontuur (2020)

Het rustige leventje van hond Buck komt op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Alaska terechtkomt. Tijdens de Goudkoorts aan het einde van de negentiende eeuw wordt hij leider van een postbezorgings-hondenteam. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

details

9AIMDb 7.110 100 minuten

recensies Het Wilde Avontuur

NRC
Het Wilde Avontuur poster van Het Wilde Avontuur cast & crew

kijkwijzer Het Wilde Avontuur

9A

IMDb Het Wilde Avontuur

IMDb 7.110

cast & crew Het Wilde Avontuur

regisseur

Chris Sanders

stemmen

Bert Simhoffer, Murth Mossel, Mike Wauters en Anne-Mieke Ruyten

scenario

producenten

Erwin Stoff en James Mangold

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Het Wilde Avontuur

in première op

19-02-2020

genres

live action, familiefilm en animatie

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Dit is de biosagenda van de film Het Wilde Avontuur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Het Wilde Avontuur.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Het Wilde Avontuur uit 2020 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Het Wilde Avontuur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Het Wilde Avontuur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Breda, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Leiden, Dordrecht, Spijkenisse, Zwolle, Kerkrade, Hoofddorp, Almkerk, Nijmegen, Enschede, Groningen, Almere, Emmen, Haarlem, Zoetermeer, Den Helder, Veghel, Vlissingen, Sneek, Delft, Heerenveen, Hoogeveen, Wijchen, Helmond, Alkmaar, Uden, Ede, Houten, Vlaardingen, Veldhoven, Hoogezand, Malden, Zaandam, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem, Woerden, Purmerend, Winterswijk, Weert, Emmeloord, Reuver, Meppel, Bergen op Zoom, Almelo, Heerlen, Hilversum, Tilburg, Leeuwarden, Deventer, Beuningen, Hoorn en Panningen

De film Het Wilde Avontuur draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Kiek in de Pot, Cinema Roma, Cinemajestic, CineSneek, De Bios, DOK6 Cinema, Gotcha! Cinema, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Lido, Luxor Theater, Movie Unlimited Almelo, Movieskoop Emmeloord, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Quatro Cinema, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Service Theater Skopein, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Purmerend en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Het Wilde Avontuur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score van de film Het Wilde Avontuur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Het Wilde Avontuur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Het Wilde Avontuur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Het Wilde Avontuur kopen.

De filmtijden van de film Het Wilde Avontuur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Het Wilde Avontuur. Ook de kijkwijzer van de film Het Wilde Avontuur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Het Wilde Avontuur en de regisseur van de film Het Wilde Avontuur worden ook vermeld.