Herself (2020)

verwacht op 16 september 2021

Jonge moeder Sandra ontsnapt met haar twee dochters uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Zonder enige ervaring, maar met een clubje vrienden begint ze aan het avontuur.

details

4GATDIMDb 7.010 97 minuten
Herself poster van Herself cast & crew

kijkwijzer Herself

4GATD

IMDb Herself

IMDb 7.010

cast & crew Herself

regisseur

Phyllida Lloyd

acteurs

Clare Dunne, Harriet Walter, Molly McCann, Ruby Rose O'Hara, Conleth Hil, Cathy Belton, Rebecca O'Mara, Ericka Roe, Ian Lloyd Anderson, Sean Duggan, Aaron Lockhart en Anita Petry

distributeur

Dutch FilmWorks

details Herself

in première op

16-09-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Herself.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Herself. Hier zie je waar en wanneer Herself in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Herself uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Herself wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Herself draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Herself wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Herself draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Herself staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Herself wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Herself!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Herself, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Herself kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Herself verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Herself. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Herself wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Herself en de regisseur van de film Herself worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.