Alle bioscopen zijn tot en met 25 januari 2022 gesloten als gevolg van de coronaregels.

Herr Bachmann und seine klasse (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Herr Bachmann und seine klasse.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Herr Bachmann und seine klasse. Hier zie je waar en wanneer Herr Bachmann und seine klasse in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Herr Bachmann und seine klasse uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Herr Bachmann und seine klasse wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Herr Bachmann und seine klasse draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Herr Bachmann und seine klasse wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Herr Bachmann und seine klasse draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Herr Bachmann und seine klasse staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Herr Bachmann und seine klasse wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Herr Bachmann und seine klasse!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Herr Bachmann und seine klasse, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Herr Bachmann und seine klasse kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Herr Bachmann und seine klasse verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Herr Bachmann und seine klasse. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Herr Bachmann und seine klasse wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Herr Bachmann und seine klasse en de regisseur van de film Herr Bachmann und seine klasse worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.