Grutte Pier (2022)

Grutte Pier in de bioscoop

Grutte Pier is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Grutte Pier.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Grutte Pier. Hier zie je waar en wanneer Grutte Pier in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Grutte Pier uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Grutte Pier wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Grutte Pier draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Grutte Pier wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Drachten

De film Grutte Pier draait in deze bioscopen: De Bios Drachten

De recensies van de film Grutte Pier staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Grutte Pier wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Grutte Pier!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Grutte Pier, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Grutte Pier kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Grutte Pier verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Grutte Pier. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Grutte Pier wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Grutte Pier en de regisseur van de film Grutte Pier worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.