Goldie (2019)

De eigenwijze New Yorkse tiener Goldie droomt ervan beroemd te worden. Ondertussen doet ze er alles aan om haar twee jonge zusjes uit handen te houden van overheidsinstanties.

details

2GTAIMDb 5.610 88 minuten

recensies Goldie

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Goldie poster van Goldie cast & crew

kijkwijzer Goldie

2GTA

IMDb Goldie

IMDb 5.610

cast & crew Goldie

regisseur

Sam de Jong

acteurs

Slick Woods, Danny Hoch en George Sample III

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Goldie

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor Goldie geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de biosagenda van de film Goldie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Goldie.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Goldie uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Goldie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Goldie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Goldie draait in deze bioscopen: De Uitkijk en FC Hyena

De recensies van de film Goldie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Goldie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Goldie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Goldie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Goldie kopen.

De filmtijden van de film Goldie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Goldie. Ook de kijkwijzer van de film Goldie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Goldie en de regisseur van de film Goldie worden ook vermeld.