Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Évolution (2015)

De tienjarige Nicolas woont met zijn moeder op een afgelegen eiland, in een dorp dat alleen wordt bewoond door vrouwen en jonge jongens. In een ziekenhuis met uitzicht op de oceaan, zijn alle jongens onderworpen aan een vreemde medische behandeling. Alleen Nicolas vraagt zich af wat er om hem heen gaande is. Hij voelt dat zijn moeder liegt en hij is vastbesloten om uit te vinden wat ze ’s nachts doet op het strand. Wanneer hij het geheim ontdekt, wordt hij in het begin van een nachtmerrie getrokken. Toch vindt Nicolas in Stella, een jonge verpleegster in het ziekenhuis, een onverwachte bondgenoot.

details

IMDb 5.910 81 minuten

recensies Évolution

De Filmkrant De Volkskrant
Évolution poster van Évolution cast & crew

IMDb Évolution

IMDb 5.910

cast & crew Évolution

regisseur

Lucile Hadzihalilovic

acteurs

Marta Blanc, Max Brebant, Roxane Duran, Julie-Marie Parmentier, Mathieu Goldfeld, Nissim Renard, Pablo-Noé Etienne, Nathalie Legosles, Chantal Aimée, Laura Ballesteros, Eric Batlle, Mafer Blanco, Anna Broock, Celestino Chacon, Annie Enganalim, Silvia Ferre, Imma Ferrer, Ulrika Garcia, Magdalena Komárová, Mireia Leon, Hugo Lopez, Mateo Lopez, Carla Lozano, Olga Molina, Liza Moretti, Michela Murgo, Julia Nichols, Raquel Portillo, Loris Ribreau, Joaquin Rios, Nuria Rodríguez, Ingrid Schlesinger, Aida Segura, Aino Sirje, Marina Val, Mathilde Wargnier en Munia Yasming

details Évolution

in première op

21-04-2016

jaar

2015

speelduur

81 minuten

Évolution draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Évolution.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Évolution. Hier zie je waar en wanneer Évolution in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Évolution uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Évolution wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Évolution draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Évolution wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Évolution draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Évolution staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Évolution wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Évolution!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Évolution, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Évolution kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Évolution verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Évolution. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Évolution wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Évolution en de regisseur van de film Évolution worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.