Envole-Moi (2021)

Trailer van Envole-Moihttps://img.youtube.com/vi/yUf6bShMrjI/0.jpg2021-09-20T02:06:42+02:00Trailer van Envole-Moi

Het leven is voor de 25-jarige Thomas één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en hij woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd veranderd.

details Envole-Moi

3ATIMDb 6.21098 91 minuten

recensies Envole-Moi

De Volkskrant
Envole-Moi poster van Envole-Moi cast & crew

kijkwijzer Envole-Moi

3AT

IMDb Envole-Moi

IMDb 6.21098

cast & crew Envole-Moi

regisseur

Christophe Barratier

acteurs

Victor Belmondo, Gérard Lanvin, Andranic Manet en Yoann Eloundou

distributeur

WW Entertainment

details Envole-Moi

in première op

22-07-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

91 minuten

Deze week zijn er voor Envole-Moi geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Envole-Moi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Envole-Moi. Hier zie je waar en wanneer Envole-Moi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Envole-Moi uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Envole-Moi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Envole-Moi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Envole-Moi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur

De film Envole-Moi draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinema Kiek in de Pot en City Roosendaal

De recensies van de film Envole-Moi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Envole-Moi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Envole-Moi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Envole-Moi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Envole-Moi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Envole-Moi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Envole-Moi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Envole-Moi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Envole-Moi en de regisseur van de film Envole-Moi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.