Downton Abbey (2019)

Het verhaal speelt zich af in Engeland tijdens de herfst van 1927, anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie over de Britse familie Crawley en hun bedienden. Op het landgoed wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groot feest. Intussen staat Mary op eigen benen.

recensies Downton Abbey

De Volkskrant De Filmkrant
Downton Abbey poster van Downton Abbey

beoordelingen Downton Abbey

3D

IMDb 7.710

cast & crew Downton Abbey

regisseur

Michael Engler

acteurs

Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Allen Leech, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Joanne Froggatt, Jim Carter, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig en Matthew Goode

scenario

distributeur

Universal Pictures International

details Downton Abbey

in première op

12-09-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

122 minuten

Filmtheater Fraterhuis

Filmtheater Fraterhuis

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo 11:30
maandag ma ...
dinsdag di ...
Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za 16:30
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
Dit is de biosagenda van de film Downton Abbey.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Downton Abbey getoond.

De je film Downton Abbey wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Amersfoort, Breda, Groningen, Enschede, Nijmegen, Delft, Huizen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Ede, Leeuwarden, Eindhoven, Arnhem, Zoetermeer, Beverwijk, Den Bosch, Bussum, Schagen, Hilversum, Zwolle, Doetinchem, Gouda, Zandvoort, Deventer, Bergen en Tiel

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Downton Abbey draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Downton Abbey staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Downton Abbey!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Downton Abbey, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Downton Abbey verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Downton Abbey

De film Downton Abbey in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Amersfoort, Breda, Groningen, Enschede, Nijmegen, Delft, Huizen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Ede, Leeuwarden, Eindhoven, Arnhem, Zoetermeer, Beverwijk, Den Bosch, Bussum, Schagen, Hilversum, Zwolle, Doetinchem, Gouda, Zandvoort, Deventer, Bergen en Tiel.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Downton Abbey, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.