Dolor y gloria (2019)

Salvador Mallo heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto. De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador.

recensies Dolor y gloria

De Filmkrant De Volkskrant
Dolor y gloria poster van Dolor y gloria

beoordelingen Dolor y gloria

4HT

IMDb 7.710

cast & crew Dolor y gloria

regisseur

Pedro Almodovar

acteurs

Antonio Banderas, Penélope Cruz, Julieta Serrano en Leonardo Sbaraglia

distributeur

Cinéart Nederland

details Dolor y gloria

in première op

19-09-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

113 minuten

Deze week zijn er voor Dolor y gloria geen voorstellingen in Groningen

Dit is de biosagenda van de film Dolor y gloria.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Dolor y gloria getoond.

De je film Dolor y gloria wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Diemen, Tilburg, Enschede, Bussum, Maastricht, Leiden, Haarlem, Amstelveen, Zandvoort, Waalwijk en Veenendaal

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Dolor y gloria draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Dolor y gloria staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Dolor y gloria!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dolor y gloria, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Dolor y gloria verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Dolor y gloria

De film Dolor y gloria in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Diemen, Tilburg, Enschede, Bussum, Maastricht, Leiden, Haarlem, Amstelveen, Zandvoort, Waalwijk en Veenendaal.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dolor y gloria, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.