Deux (2002)

De tweelingzussen Maria en Magdalena zijn gescheiden bij geboorte en hebben elkaar nooit ontmoet. Vaak lopen hun levens parallel, soms ontmoeten ze elkaar bijna. Ze zijn verstoken van moederliefde en emotioneel instabiel. De één laat zich leiden door haar lesbische gevoelens, de ander sluit vriendschap met een eigenaardige man die op het podium van een operagebouw woont. Beide vrouwen zijn wanhopig op zoek zijn naar hun wortels, maar vinden alleen bevrediging in onpersoonlijke seks en door hen zelf uitgelokt drama.

Deux poster van Deux

beoordelingen Deux

IMDb 6.110

cast & crew Deux

regisseur

Werner Schroeter

acteurs

Isabelle Huppert, Bulle Ogier, Manuel Blanc, Arielle Dombasle, Annika Kuhl, Robinson Stévenin, Philippe Reuter, Pascal Bongard, Jean-François Stévenin, Dominique Frot, Rita Loureiro, Philippe Carta, Tim Fischer, Rogério Samora, Zazie De Paris, Hovnatan Avédikian, Elisabeth Cooper, Alexia Voulgaridou, Delphine Marque, Filipe Melo, Martin Pautard, Jon Eric Wagman en Celia Williams

details Deux

jaar

2002

speelduur

121 minuten

Dit is de biosagenda van de film Deux.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Deux getoond.

De je film Deux wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Deux draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Deux staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Deux!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Deux, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Deux verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Deux

De film Deux in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Deux, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.