De gevangenen van Buñuel (2000)

Filmmaker Ramón Gieling keek naar Buñuels roemruchte documentaire over de inwoners van het dorpje Las Hurdes in het dorre Extremadura, de armste streek van Spanje. Gieling ging terug naar Las Hurdes en portretteerde de huidige inwoners. Vertoning bij de animatiefilm Buñuel in the Labyrinth of Turtles, die deze maand in première ging.

details

IMDb 6.210 70 minuten
cast & crew

IMDb De gevangenen van Buñuel

IMDb 6.210

cast & crew De gevangenen van Buñuel

regisseur

Ramón Gieling

details De gevangenen van Buñuel

jaar

2000

speelduur

70 minuten

Deze week zijn er voor De gevangenen van Buñuel geen voorstellingen in Amsterdam

De gevangenen van Buñuel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De gevangenen van Buñuel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De gevangenen van Buñuel. Hier zie je waar en wanneer De gevangenen van Buñuel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De gevangenen van Buñuel uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De gevangenen van Buñuel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De gevangenen van Buñuel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De gevangenen van Buñuel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De gevangenen van Buñuel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De gevangenen van Buñuel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De gevangenen van Buñuel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De gevangenen van Buñuel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De gevangenen van Buñuel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De gevangenen van Buñuel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De gevangenen van Buñuel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De gevangenen van Buñuel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De gevangenen van Buñuel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De gevangenen van Buñuel en de regisseur van de film De gevangenen van Buñuel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.