De Club van Lelijke Kinderen (2018)

Paul, een elfjarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president.

recensies De Club van Lelijke Kinderen

De Volkskrant Trouw
De Club van Lelijke Kinderen poster van De Club van Lelijke Kinderen

beoordelingen De Club van Lelijke Kinderen

2GAT

IMDb 5.710

cast & crew De Club van Lelijke Kinderen

regisseur

Jonathan Elbers

acteurs

Sem Hulsmann, Maan de Steenwinkel, Narek Awanesyan, Faye Kimmijser, Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Roeland Fernhout, Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker

scenario

distributeur

Independent Films

details De Club van Lelijke Kinderen

in première op

09-10-2019

genre

familiefilm

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag

vandaag di ...
morgen wo 13:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
Pathé Scheveningen

Pathé Scheveningen

vandaag di 11:20
morgen wo 14:40
donderdag do 13:50
vrijdag vr 14:50
zaterdag za 14:50
zondag zo 15:00
maandag ma 14:50
Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt

vandaag di ...
morgen wo 12:25
donderdag do 10:30
vrijdag vr 09:45
14:10
zaterdag za 09:45
14:10
zondag zo 11:00
13:10
maandag ma 10:00
15:40
Dit is de biosagenda van de film De Club van Lelijke Kinderen.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film De Club van Lelijke Kinderen getoond.

De je film De Club van Lelijke Kinderen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Groningen, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Woudrichem, Maastricht, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Zoetermeer, Zwolle, Emmen, Delft, Arnhem, Tilburg, Helmond, Ede, Almere, Uden, Hoofddorp, Panningen, Beuningen, Veldhoven, Haarlem, Leeuwarden, Tiel, Almelo, Den Helder, Zaandam, Beverwijk, Houten, Stadskanaal, Waalwijk, Gouda, Heerlen, Wageningen, Amstelveen, Hoorn, Assen en Leiden

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film De Club van Lelijke Kinderen draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film De Club van Lelijke Kinderen staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Club van Lelijke Kinderen, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film De Club van Lelijke Kinderen verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film De Club van Lelijke Kinderen

De film De Club van Lelijke Kinderen in de volgende steden in de bioscoop te zien: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Groningen, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Woudrichem, Maastricht, Den Bosch, Enschede, Amersfoort, Zoetermeer, Zwolle, Emmen, Delft, Arnhem, Tilburg, Helmond, Ede, Almere, Uden, Hoofddorp, Panningen, Beuningen, Veldhoven, Haarlem, Leeuwarden, Tiel, Almelo, Den Helder, Zaandam, Beverwijk, Houten, Stadskanaal, Waalwijk, Gouda, Heerlen, Wageningen, Amstelveen, Hoorn, Assen en Leiden.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Club van Lelijke Kinderen, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.