De Brief voor Sinterklaas (2019)

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman opzoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'.

recensies De Brief voor Sinterklaas

De Volkskrant
De Brief voor Sinterklaas poster van De Brief voor Sinterklaas

beoordelingen De Brief voor Sinterklaas

1

IMDb 6.610

cast & crew De Brief voor Sinterklaas

regisseur

Lucio Messercola

acteurs

Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Roel Dirven, Bo Burger, Pamela Teves, Chris Tates, Jelle de Jong en Edo Brunner

scenario

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details De Brief voor Sinterklaas

in première op

09-10-2019

genres

jeugd, familiefilm en kinderfilm

jaar

2019

speelduur

81 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag di ...
morgen wo ...
donderdag do 10:30
vrijdag vr ...
zaterdag za 11:50
16:10
zondag zo 12:00
maandag ma 10:15
Dit is de biosagenda van de film De Brief voor Sinterklaas.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film De Brief voor Sinterklaas getoond.

De je film De Brief voor Sinterklaas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam, Den Bosch, Tilburg, Breda, Delft, Arnhem, Haarlem, Eindhoven, Leeuwarden, Zwolle, Maastricht, Ede, Utrecht, Dordrecht, Almere, Amersfoort, Tiel, Groningen, Helmond, Woudrichem, Doetinchem, Stadskanaal, Hoofddorp, Rotterdam, Beverwijk, Zaandam, Waalwijk, Nijmegen, Gorinchem, Kerkrade, Gouda, Hoorn, Heerhugowaard, Heerlen, Hilversum, Purmerend, Emmen, Steenwijk, Wageningen, Zevenaar, Alkmaar, Deventer, Almelo, Apeldoorn en Kampen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film De Brief voor Sinterklaas draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film De Brief voor Sinterklaas staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film De Brief voor Sinterklaas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Brief voor Sinterklaas, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film De Brief voor Sinterklaas verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film De Brief voor Sinterklaas

De film De Brief voor Sinterklaas in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam, Den Bosch, Tilburg, Breda, Delft, Arnhem, Haarlem, Eindhoven, Leeuwarden, Zwolle, Maastricht, Ede, Utrecht, Dordrecht, Almere, Amersfoort, Tiel, Groningen, Helmond, Woudrichem, Doetinchem, Stadskanaal, Hoofddorp, Rotterdam, Beverwijk, Zaandam, Waalwijk, Nijmegen, Gorinchem, Kerkrade, Gouda, Hoorn, Heerhugowaard, Heerlen, Hilversum, Purmerend, Emmen, Steenwijk, Wageningen, Zevenaar, Alkmaar, Deventer, Almelo, Apeldoorn en Kampen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Brief voor Sinterklaas, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.