De ApenPrins (2019)

Trailer van De ApenPrinshttps://img.youtube.com/vi/ZLGVnC_PLU0/0.jpg2021-09-22T15:34:16+02:00Trailer van De ApenPrins

Tom is als baby te vondeling gelegd en groeit op bij professor Abervrach en Elizabeth, twee slimme, rebelse wetenschappers. Zij wonen op het eiland Nioukos, waar iedereen gelooft dat zij de enige bewoners op aarde zijn. Op een dag spoelt de oude apenprins Laurent aan op het strand. Hij komt van ver over zee, uit het machtige rijk Laankos. Tom ontdekt hem en brengt hem naar huis. Professor Abervrach probeert met de komst van de apenprins de andere wetenschappers ervan te overtuigen dat er meer is dan de stenen stad waar zij wonen.

details De ApenPrins

2GAIMDb 6.910212 77 minuten

recensies De ApenPrins

De Filmkrant De Volkskrant
De ApenPrins poster van De ApenPrins cast & crew

kijkwijzer De ApenPrins

2GA

IMDb De ApenPrins

IMDb 6.910212

cast & crew De ApenPrins

regisseurs

Jean-François Laguionie en Xavier Picard

stemmen

Enrico Di Giovanni, Thomas Sagols en Gabriel Le Doze

distributeur

Periscoop Film

details De ApenPrins

in première op

07-07-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

77 minuten

Deze week zijn er voor De ApenPrins geen voorstellingen in Haarlem

Dit is de bioscoopagenda van de film De ApenPrins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De ApenPrins. Hier zie je waar en wanneer De ApenPrins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De ApenPrins uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De ApenPrins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De ApenPrins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De ApenPrins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Amersfoort, Nijmegen en Zutphen

De film De ApenPrins draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, EYE, LUX en Luxor Theater

De recensies van de film De ApenPrins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De ApenPrins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De ApenPrins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De ApenPrins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De ApenPrins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De ApenPrins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De ApenPrins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De ApenPrins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De ApenPrins en de regisseur van de film De ApenPrins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.